Tips - enkla, hälsosammare val!

Att äta hälsosammare måste inte innebära att kasta sig på närmsta diet eller börja göra avancerade maträtter med ingredienser du knappt vet namnet på.

Att äta hälsosammare kan vara ett enkelt steg som att byta pastan till fullkornspasta, utesluta ketchupen till köttfärssåsen och servera maten med grönsaker från frysen som du snabbt tinar i hett vatten!

Låt dina hälosammare val vara enkla att anamma och upprätthålla! 

Tips på enkla, hälsosammare val:

 - Välj fullkornspasta istället för vanlig, vit pasta! Eller våga pröva bönpasta också!

- Våga skippa ketchupen, gör en sås med creme fraiche och kryddor istället för bearnaisesåsen. Sås innehåller ofta mycket socker och många kalorier! 

- Försök få med grönsaker till varje måltid! Det kan vara så enkelt som att värma på frysta, färdighackade grönsaker! De är både goda och nyttiga! 

- Släng in en frukt till eftermiddagskaffet för att undvika en rejäl energidipp som lätt kommer på eftermiddagen!

- Drick vatten! MASSOR! Ha för vana att ha ett stort glas vatten nära till hands jämt som du hela tiden kan smådricka av! 

Mer grönsaker åt folket! 
 
Vill du ha hjälp av en kostrådgivare att nå dina hälsomål? Ta hjälp här för ENDAST 499:- , specialerbjudande just nu! www.wellmilton.se . På samma sätt som att det är självklart att du tar hjälp av en tandläkare för dina tänders hälsa, låt det bli en självklarthet att ta hjälp med din inre hälsa och kost! www.wellmilton.se 
Allmänt | |
Upp